Nabídka pro domácnosti

Nábytek pro byty a rodinné domy

Od vysněné kuchyně až po první uvařený oběd

Máte svoji vysněnou kuchyni a konečně nastal ten správný čas, kdy je možné ji realizovat?

Rádi s vámi probereme vaši vizi a případě potřeby vám dodáme 3D vizualizaci, kde společně projdeme každý podstatný detail.

Díky letité historii truhlářství Atyp jsme namontovali více než 100 kuchyňských linek a každá z nich byla jiná, originální a na míru. Proto vám dokážeme poradit i pohledem z praxe, aby prostor, kde budete trávit každodenně čas, byl nejen krásný, ale také praktický. Správné rozvržení kuchyně pomáhá šetřit váš čas a energii nejen při přípravě jídla.

U nás si určitě vyberete! Umíme nabídnout a pracujeme s moderními materiály, dekory a barvami. Záleží jen na vás, ale po vzájemné dohodě dokážeme nabídnout, dodat a namontovat:

  • samostatně stojící nebo vestavné elektrické spotřebiče (lednici, myčku, troubu, mikrovlnku, varnou desku, digestoř atd.),
  • další nezbytné doplňky, jako je např. koš, dřez s vodovodní baterií, odpady, skla (vitríny a zrcadla), osvětlení.

Po odsouhlasení cenové nabídky, termínu dodání a zaplacení zálohy objednáme a nakoupíme materiál. Nepoužíváme externí nářezová centra, veškerou práci odvádíme u nás na dílně (rozřezání na jednotlivé dílce, olepení hran, lamelkování, lepení, klížení, vrtání, hoblování, kompletaci, … atd.).

Během výroby se můžete kdykoliv stavit a rozpracovaný nábytek si prohlédnout. V případě zájmu vám rádi ukážeme a vysvětlíme výrobní a technické detaily, díky kterým oceníte vysokou kvalitu zpracování.

Nábytek na dílně vždy poskládáme, abychom odladili všechny potřebné detaily. Poté se část rozebere, vše se zabalí a převeze k vám.

Po montáži a úklidu celé místnosti vám nábytek předáme a vy už můžete přemýšlet, co dobrého uvaříte v neděli na oběd pro celou rodinu.

 Nábytek pro byty a rodinné domy

Pro rezidenční bydlení běžně vyrábíme a dodáváme:

  • kuchyně, jídelny,
  • ložnice, vestavné skříně
  • pokoje (obývací, dětské, studentské),
  • koupelny, knihovny, obložení stěn a schodů

 

 

Nábytek na míru pro byty a rodinné domy – naše realizované zakázky